OWV for Life-meter Ellen Van Loy rijdt de pannen van het dak!

Al het ganse cyclocross-seizoen zet Ellen Van Loy week na week topprestaties neer. Dit vertaalt zich tot op vandaag in 19 podiumplaatsen!
Komt dit door haar OWV for Life-meterschap of heeft die eerste overwinning op Chinese bodem het geloof in eigen kunnen fenomenaal versterkt? Ongetwijfeld een combinatie van beiden.

Bovendien zijn wij apetrots dat Ellen in haar drukke veldritagenda nog de tijd vindt om het meterschap verder te zetten en op die manier een steun te zijn voor alle mensen die vandaag strijden tegen kanker.

Met het Belgisch kampioenschap voor de deur stijgt ongetwijfeld de spanning: een podiumplaats ligt ook hier in het verschiet en de kans is heel groot dat het deze keer het hoogste schavotje wordt. Ellen, wij duimen volop!In Baal, de thuishaven van Sven Nys, heeft Ellen op nieuwjaarsdag de leiding genomen in de Bpost Bank Trofee. Met nog één veldrit voor de boeg geniet ze van een comfortabele voorsprong in dit klassement. Maar zoals steeds worden de prijzen aan de eindmeet verdeeld. Op zaterdag 7 februari wordt in de Krawatencross te Lille gestreden voor het eindklassement, de dag dat de eerste OWV for Life-Spinningmarathon plaatsvindt. 

Als Ellen deze trofee wint, gaat tijdens de spinning het dak er ongetwijfeld af!