OWV for Life Classic - Iedereen trappen tegen kanker!


Na een succesvolle eerste editie in 2014 organiseren de Oevelse WielerVrienden voor de tweede maal een begeleide fietstocht voor alle wielertoeristen uit Oevel en omstreken.


Naast de nieuwe naam "OWV for Life Classic" worden nog een aantal vernieuwingen doorgevoerd aan het concept om samen in groep te trappen tegen kanker en zo steun te bieden aan alle mensen die strijden tegen deze vreselijke ziekte.

  • 3 pelotons (max 100 deelnemers per groep)
  • 2 afstanden: 125 km en 65 km
  • 3 verschillende maximale tempo's: 30km/u - 28km/u - 26km/u
Ook dit jaar gaat de 125 km-tocht richting Landen, waar een korte tussenstop wordt gemaakt. Het 65 km-peloton trekt naar het geboortedorp van Tom Boonen, Balen. 
De eerste groep zal om 8u30 vertrekken.

Voor de après-vélo gooien wij opnieuw de deuren van het OWV for Life-Kaffee open. Frikadellen met krieken, de nodige dranken en andere versnaperingen zijn verkrijgbaar. Iedereen welkom!

Vooraf inschrijven!

Voor een goede organisatie vragen wij om vooraf in te schrijven voor vrijdag 5/6/2015, liefst gegroepeerd per club, via het e-mailadres owvforlife@outlook.com
Gelieve de de volgende gegevens voor iedere fietser door te sturen:
  1. naam 
  2. e-mailadres 
  3. afstand: 65 km @ 26 km/u - 125 km @ 28 km/u - 125 km @ 30 km/u 
  4. frikadellen met krieken gewenst bij aankomst

De deelname is definitief na betaling van € 10 (of € 15 met frikadellen en krieken) per fietser op het rekeningnummer BE26 0882 6426 0529 van OWV for Life met vermelding van "Classic 2015 + clubnaam + aantal deelnemers".

Individuele inschrijvingen zijn ook mogelijk op dezelfde manier.

Voor iedere fietser voorzien wij:
  • bevoorrading tijdens de rit: sportdrank, bananen, appelsienen, koeken, ...
  • een verrassingspakket ter waarde van min. € 10 (bij de aankomst)
  • begeleiding met wegkapiteins en volgwagens


Oevels kampioenschap 'Surplace'


Afbeeldingsresultaat voor surplacen


In de namiddag zal het eerste Oevels kampioenschap 'Surplace' plaatsvinden. Het is de bedoeling zo traag mogelijk met een speciaal afgemonteerde fiets een afstand van 20 meter te overbruggen. Aan deze wedstrijd kan iedereen deelnemen en meerdere pogingen zijn toegelaten. De prijs van één deelnamebeurt bedraagt 2 euro.
Waag je kans en wie weet, neem je een mooie prijs mee naar huis!De opbrengsten van de OWV for Life Classic, het OWV for Life-Kaffee en het Oevels kampioenschap 'Surplace' gaan integraal naar Kom op tegen Kanker.